Over MR Consulting

Als praktijk van integratief therapeuten willen wij ondersteuning bieden aan de mogelijkheid om respectvol om te gaan met onszelf en met anderen. Wij werken vanuit de veronderstelling dat psychotherapie geen nieuwe persoonlijkheid kan bieden. Psychotherapie kan wel inzicht geven in het eigen handelen. Daarnaast kan psychotherapie helpen de eigen hulpbronnen en  krachten te ontdekken en te gebruiken.

 

MR Consulting is aangesloten bij

Renée Koelen

Renée Koelen staat als betrokken mens in leven en werk. In 2004 studeerde zij af als socioloog. In haar werk met mensen hanteert zij de benadering dat de moderne mens diverse rollen heeft in verschillende omgevingen. Op de sportclub heb je een heel andere rol dan in de werkomgeving. Als moeder zet je een andere rol in dan als partner. De identiteit van een mens varieert afhankelijk van categorieën als gender, levensfase, ras en sociale klasse. Dat kan betekenen dat het moeilijk is om al die verschillende rollen en identiteiten tot een zelf,met andere woorden, tot een geheel beeld van jezelf te maken.

Van 1995 tot 2000 heeft zij als manager gewerkt en daar de hectiek en druk die dat met zich meebrengt ten volle ervaren. Sinds 2000 is zij werkzaam als loopbaancoach. In deze functie heeft zij veel ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen. In haar werk staat bij haar het individu centraal en ondersteunt zij de cliënt in het zoeken naar mogelijkheden en in het aanboren van eigen talent en kracht.

In 2009 is zij begonnen met de opleiding aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. In januari 2010 is zij, onder supervisie van deze instelling de werkzaamheden als Integratief therapeut in de praktijk MRConsulting, begonnen. Als onderdeel van haar opleiding aan de academie heeft zij de opleiding hypnose gevolgd. Momenteel integreert zij deze hypnotherapie in haar werkzaamheden. Daarnaast heeft zij de opleiding tot PDS (prikkelbare darmsyndroom) therapeut afgerond en is dit ook een onderdeel van haar werkzaamheden